Управление на маркетинга. Структура на управлението на пазарното предлагане


интернет книжарница "Нова звезда"
Автор: Филип Котлър

Издателство:Класика стил

Корична цена:29.00 лв.
Отстъпка:4.35 лв. (15.00 %)
Цена:24.65 лв.
ISBN:954-9964-19-1
Година:2005
Подвързия:Меки корици
Страници:644
Език:Български

Интернет променя начина, по който потребителите купуват, и начина, по който компаниите търгуват помежду си.
Този нов свят се характеризира с невероятно богата информационна среда. Търговците могат да разглеждат това като свят на процъфтяващи възможности ­ или процъфтяващи заплахи.
Книгата “Управление на маркетинга” ви води из този дързък нов свят, показвайки ви как Интернет позволява на запознатите търговци бързо да се приспособяват към промените в пазарните условия, по-ниските разходи и изграждането на партньорства.
“Управление на маркетинга” е значително по-кратка версия на десетото издание на “Управление на пазарното предлагане”, своеобразна класика в тази дисциплина.
Тази книга засяга всички теми, които един информиран директор по пазарно предлагане има нужда да познава: тя разглежда основните въпроси на стратегическото, тактическото и административното пазарно предлагане.

Филип Котлър е професор по международен маркетинг в Колежа по маркетинг Kellogg при Northwestern University. Автор и съавтор е на 15 книги.Членовете на Американската асоциация по маркетинг го определят като лидер в маркетинговата теория. Името на Котлър е синоним на маркетинга.Учебниците му са преведени на 20 езика и са продадени в над 3 милиона екземпляра. Те се четат в университетите в 58 страни като химн на маркетинга