Сборник тестове и задачи по обща теория на счетоводството


интернет книжарница Нова звезда
Автор: Райна Начева

Издателство:Форком

Корична цена:8.60 лв.
Отстъпка:1.29 лв. (15.00 %)
Цена:7.31 лв.
ISBN:954464193-9
Година:2011
Подвързия:Меки корици
Страници:120
Език:Български

Сборникът е предназначен за ученици от професионалните гимназии, в учебния план на които е включена задължителна професионална подготовка  по дисциплината “Обща теория на счетоводството”. Той е съставен в съответствие с учебната програма за професия “Фирмен мениджър”, утвърдена от Министерството  на образованието и науката и е съобразен с нормативните документи за счетоводството в сила към юни 2011 г.
Сборникът допълва материалът в учебниците по “Обща теория на счетоводството”. Той е съвременно учебно помагало, позволяващо солидна подготовка чрез самостоятелна работа. Материалът в сборника  е допълнен  с въпроси от организацията на счетоводството, регламентирана в приложимите международни и национални счетоводни стандарти. Кратките обяснения на основните елементи на организацията на счетоводството и тяхното илюстриране с решени примери подпомагат усвояването на сложната материя на съвременното счетоводство.
Сборникът е подходящ и за студенти от всички икономически специалности, както и за хора с неикономическо образование, които имат или възнамеряват да разработят собствен бизнес.