Краят на рекламата, каквато я познаваме


интернет книжарница "Нова звезда"
Автор: Серджо Зийман

Издателство:Фокус

Корична цена:14.50 лв.
Отстъпка:3.63 лв. (25.03 %)
Цена:10.87 лв.
ISBN:954-783-024-4
Година:2004
Подвързия:Твърди корици
Страници:296
Език:Български

В този бързо събрал овациите на рекламисти, мениджъри и клиенти бестселър Серджо Зийман, славен и дързък – незабравим като маркетинг мениджър на Coca-Cola, оповестява края на сегашните рекламни и маркетингови практики. Той твърди, че хората, които се занимават професионално с реклама, са пожертвали основната си цел: да продават продукта, който рекламират. Вместо това създават дизайнерски рекламни клипове, които печелят награди и конкурси, но не успяват да предадат посланието на търговската марка.

“Краят на рекламата, каквато я познаваме” предлага проверени на бойното поле принципи и прозрения за създаване на действително ефективни рекламни кампании, които могат да изстрелят бизнеса ви напред.

“Докато четях новата книга на Серджо Зийман, разбрах защо списание Time го класира в челната тройка на най-великите рекламисти наред с Дейвид Огилви. Надявам се, че мениджърите и хората на бизнеса ще прочетат тази книга. Ще престанат безцелно да харчат рекламните си бюджети и ще започнат да се занимават с истинския маркетинг и реклама.” - Филип Котлър

 

интернет книжарница "Нова звезда"