Трайно отслабване без глад и изтощение


интернет книжарница "Нова звезда"
Автор: Джей Джей Смит

Издателство:СОФТПРЕС

Корична цена:14.99 лв.
Отстъпка:2.25 лв. (15.01 %)
Цена:12.74 лв.
ISBN: 9786191514205
Година:2018
Подвързия:Меки корици
Страници:336
Език:Български

Открийте изненадващите тайни, които ще ви помогнат да отслабнете и да задържите теглото си, в новата книга от автора на здравословната библия „Зелени смути рецепти”!
Искате ли да се избавите от излишните килограми, без да гладувате? Искате ли да изглеждате и да се чувствате по-млади и по-здрави без диети и изтощителни тренировки във фитнеса? Тази книга е за вас! Иновативната програма на Джей Джей Смит ще ви помогне да постигнете мечтаното тегло, да балансирате хормоните и да ускорите метаболизма си чрез пет естествени и доказани метода – детоксикация, здравословно хранене, движение без усилия, хормонален баланс и добра мотивация. Тази книга няма да ви кара да броите калории, да тренирате изтощително, да приемате блудкави диетични храни или да чакате с месеци до първите резултати.
Чрез „Трайно отслабване без глад и изтощение”:

  • ще се храните пълноценно и до насита;
  • ще отслабнете бързо и трайно и ще се справите с упоритите коремни мазнини;
  • ще се радвате на прекрасна кожа и сияен външен вид;
  • ще постигнете добра физическа форма чрез естествено движение;
  • ще се чувствате по-здрави, по-енергични и по-щастливи.

Написана от бестселър автора на „Зелени смути рецепти” и „Плосък корем без упражнения” Джей Джей Смит, тази книга ще ви предложи още: конкретни рецепти за пълноценно седемдневно меню; алтернативни идеи за повече движение; специален раздел, посветен на контрола на теглото при дамите.
„Трайно отслабване без глад и изтощение” не е сборник с диети и временни решения, а ключ към прекрасна фигура и здравословен живот.