Корица Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула

Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула


интернет книжарница "Нова звезда"
Автор: Ребека Рейзин

Издателство:Асеневци

Корична цена:14.00 лв.
Отстъпка:2.80 лв. (20.00 %)
Цена:11.20 лв.
ISBN:978-954-28-2611-8
Година:2018
Подвързия:Меки корици
Страници:340
Език:Български

От авторката на „Малката книжарничка край Сена”!

 

Любов, ранени сърца, антикварни съкровища, Париж… остава само да си позволите да обичате отново… и да откриете щастието.

 Анук умее да обича, да се отдава на сладката омая на споделената любов в най-романтичния град на света. Но когато един негодник ѝ разбива сърцето, тя се затваря в себе си и се отказва завинаги от мечтата да бъде щастлива.

Тя притежава малък магазин за антикварни предмети в близост до Айфеловата кула. Анук знае историята на всеки предмет, който е придобила, и внимателно проучва хората, които искат да купят някое от безценните ѝ съкровища. Магазинът ѝ е забранен за случайни туристи – тя е патриот и няма да позволи френската история да бъде отнесена и разпиляна по далечни земи.

В един  момент затвореният живот на Анук се променя. От една страна, поредица от кражби на безценни произведения на изкуството я карат да се съмнява в своя близка. От друга, в живота и се появява Тристан Блек, магнетичен американец с тайнствено минало и силен интерес към антикварните предмети. Едновременно страстно привлечена от него, но и разкъсана от подозрението, че той е може би крадецът, Анук трябва да се научи отново да се доверява и да живее истински.


А какво по-добро място от Париж да излекуваш душата си и да започнеш да обичаш отново?