Корица Маркетинг - Перспективата за съвременния бизнес

Маркетинг - Перспективата за съвременния бизнес


интернет книжарница "Нова звезда"
Автори: Антоанета Василева, Бистра Боева, Иван Стойчев и др.

Издателство:УНСС

Корична цена:22.00 лв.
Отстъпка:1.10 лв. (5.00 %)
Цена:20.90 лв.
ISBN:978-954-644-452-3
Година:2013
Подвързия:Меки корици
Страници:424
Език:Български

Учебникът е разработен от авторски колектив на катедра „Международни икономически отношения и бизнес“ на Университет за национално и световно стопанство (УНСС). В рамките на увод, тринадесет глави и заключение, разпределени в два раздела, са представени както съвременните теоретични възгледи, така и ценни добри практики в областта на маркетинга. Отразено е устойчивото и модерното в теорията за маркетинга и са представени както в отделните глави, така и в заключението много примери за това как маркетингът се случва в различните компании. Последователно са разгледани основните компоненти на маркетинга и инструментариума за тяхното използване. С оглед да се обогати представата на студентите за тримерността на маркетинга, са предложени различни модели за приложението му.

 

Основната целева група на този учебник са студентите, изучаващи дисциплината „Маркетинг“ от университетския блок за получаване образователно-квалификационна степен бакалавър. Той може да служи като източник на информация и осмислен опит и на всички други, които работят или искат да се развиват в тази перспективна сфера.

 

Дългогодишният опит – теоретичен и практически – на членовете на авторския екип в областта на маркетинга, както и натрупаните впечатления от работата със студентската аудитория, помагат на преподавателите не само да напишат учебника, но и да го структурират по очаквания от читателя начин. Учебният материал във всяка тематична единица е представен така, че студентите да могат да усвоят материала и да проверят чрез примерите и задачите за самоподготовка доколко ефективно са работили. При това съзнателно е запазена свободата на позициите на всеки един от авторите, за да се осигури тази богата палитра от възгледи, която ще даде основа материалът да бъде усвоен успешно и с необходимата доза критично мислене.