Маркетингови аспекти на емоционалното пазаруване


интернет книжарница "Нова звезда"
Автор: Надежда Димова

Издателство:Нов български университет

Корична цена:13.90 лв.
Отстъпка:2.10 лв. (15.11 %)
Цена:11.80 лв.
ISBN:978 654 535 763 3
Година:2013
Подвързия:Меки корици
Страници:246
Език:Български

От десетилетия големите компании следват концепцията за емоционален маркетинг. Въпросите, свързани с емоционалното срещу рационалното пазаруване, все по-често стоят за разрешаване от меркетолозите, които искат да предизвикат това поведение. Много от тях са вече наясно, че не може просто да се противопоставя емоционалното срещу рационалното поведение, или да се възприема, че емоциите са пагубни за рационалното поведение на потребителите. Емоциите са сложно преплетени с рационалното поведение. Те са като гориво в двигателя на процеса за вземане на решение за покупка. 
Това издание е предназначено за учени, изследователи, практици, студенти, интересуващи се от емоционалните въздействия върху поведението на индивидуалните потребители
.

Надежда Димова е доктор по икономика и преподавател в Нов Български Университет. Води курсовете по "Маркетинг", "Основи на маркетинга", "Маркетингови проучвания и анализи", "Икономика на търговията", "Управление на продажбите", "Дистрибуционна политика". Член е на Българската асоциация по маркетинг. 

интернет книжарница "Нова звезда"