Хари Потър. Книга за оцветяване


интернет книжарница "Нова звезда"
Издателство:Intense

Корична цена:14.00 лв.
Отстъпка:2.80 лв. (20.00 %)
Цена:11.20 лв.
ISBN:978-954-783-2343
Година:2015
Подвързия:Луксозна
Страници:94

Вълшебният свят на очаква да бъде изпълнен с цвят!

Изпълнена със завладяващи илюстрации, тази магична книга ще ви увлече в оцветяването на невероятни свят на Дж. К. Роулинг Книгата за оцветяване не само е уникален подарък за всеки, който като дете се е надявал да получи писмото си от "Хогуортс" или за първи път открива точно тази магия - тя е и първа част от предстоящи четири тематични заглавия, всяко разкриващо по нов начин още малко от любимата сага.

Светът на Хари Потър прелива от ярки цветове. От оранжевите, кафяви и зелени нюанси, използвани да се предадат топлината и особеностите на семейство Уизли, до специфичното смарагдово и сребристо на дома "Слидерин", цветовете са съществен елемент в оживяването на света на Хари Потър и постигането на завладяваща атмосфера. Изследвайте и експериментирайте смело в следващите страници, за да вдъхнете нов живот на магьосническия свят, очертан в черно-бяло. Нека филмовите кадри и концептуалните рисунки в края на книгата ви послужат едновременно като насоки и вдъхновение в пътешествието през вселената на Хари Потър.

За да оцветите тази книжка препоръчваме да използвате моливи или пастели, за да избегнете цветовете да се отбележат на другата страница.

От гербовете на четирите дома в "Хогуортс" до екстравагантните изделия на "Магийки-шегобийки на братя Уизли", светът на Хари Потър прелива от ярки цветове. Изпълнена със сложни илюстрации и детайлни  дизайни, използвани в създаването на магическия свят  по време  на собственото си изучаване на замъка "Хогуортс", Забранената гора и много други места. Ще откриете също страници с вълшебни същества и култуви сцени от филмите, от Разпределителната церемония през първата година, до незабравимата финална битка между Хари и Лорд Волдемор, както и някои от великолепните реквизити, използвани във филмите - например плакатите за "Дрънкалото", Световната купа по куидич и Тримагическия турнир.