Новото данъчно законодателство 2019


Двадесет и второ издание на книгата-годишник!
Автори: Николай Ризов, Цветана Янкова, Ивайло Кондарев, Александър Раков, Асен Асенов, Проф. д-р Ганета МИНКОВА, Евгения Попова, Автори и съставители: Анета ГЕОРГИЕВА, Биляна ГЕЦОВА

Издателство:Труд и право

Корична цена:38.40 лв.
Отстъпка:5.76 лв. (15.00 %)
Цена:32.64 лв.
ISBN:1313-2814
Година:2019
Подвързия:Меки корици
Страници:880
Език:Български

Съдържанието на книгата включва актуализираните нормативни текстове на данъчните закони. В изчерпателни приложни коментари са разяснени новите моменти в данъчното законодателство, в сила от началото на годината. Разработени са цял набор от експертни решения на конкретни въпроси, извлечени от практиката на счетоводителя и данъчния експерт.

Авторските разработки са съобразени с отправените въпроси и предложения на участници в учебните семинари на НКЦ „Решение“ и ИК „Труд и право“ от есента на миналата година.

Съдържанието на компактдиска включва всички нормативни актове на данъчното законодателство, спогодбите за избягване на двойното данъчно облагане, актуална съдебна практика, важни писма и указания на Националната агенция за приходите и богата справочна информация.


Целева аудитория:  Счетоводители, финансисти, данъчни експерти, юристи, управители на търговски дружества, ръководители на специализирани държавни органи и на организации с нестопанска цел, данъкоплатци.