Фокусиране на невидимото. Констелации и шаманизъм


интернет книжарница "Нова звезда"
Автор: д-р мануел лерида Декер

Издателство:

Корична цена:20.00 лв.
Отстъпка:4.00 лв. (20.00 %)
Цена:16.00 лв.
ISBN:978-954-9489-74-3
Година:2020
Подвързия:Меки корици
Страници:120
Език:Български

Хармонизирай живота си чрез Шаманските констелации. Това е екпериментален метод, който може да разкрие най – скритите динамики на твоето същество, хармонизирайки твоите вътрешни аспекти.


„В тази книга Мануел Лерида Декер предлага собствен път на учене и изцеление, като съчетава ефективната работа на системните констелации, със собственото си разбиране на шаманските практики, родени от различните форми на шаманизъм.

Представеният метод, Шаманските констелации, е мощен метод за повторно свързване със собствените вътрешни аспекти и  за извършване на първи стъпки в територията на неконвенционалното.

Ефективността на констелациите нараства с прилагането на представените в тази книга десет системни закона и с използването на шамански практики. Този тип констелации се оказва мощен инструмент за лечение на различни вътрешни аспекти и по този начин – за хармонизиране на живота. Ритуалите, произхождащи от различни древни култури, ни свързват с вътрешното съзнание. Това е вътрешен диалог, Вътрешно общуване, вътрешни гласове, които възстановяват нашето равновесие и ни помагат да достигнем до същността. Няма нищо извън нас, всичко е вътре. Чрез този метод ни говорят най – интимните вътрешни аспекти.

Целта на този иновативен метод за прилагане на констелациите е потворното свързване с вътрешните аспекти, като по този начин биват преодолени травмите, моделите, вярванията и т. н., намирайки истинската и безсмъртна същност, която сме.“