Корица Край на умората

Край на умората


интернет книжарница "Нова звезда"
Автор: Педрам Шоджай и Ник Полизи

Издателство:Асеневци

Корична цена:22.00 лв.
Отстъпка:4.40 лв. (20.00 %)
Цена:17.60 лв.
ISBN:978-619-7586-41-1
Година:2021
Подвързия:Меки корици
Страници:298
Език:Български

В днешно време се лутаме изтощени, живеейки с убеждението, че натрупаната умора, независимо дали е психическа, физическа, емоционална или духовна, е нещо съвсем нормално. Но не е така. Защото, когато ви липсва енергия, животът е истинско предизвикателство.

В „Край на умората“ Педрам Шоджай и Ник Полизи разкриват кои са истинските виновници за вашата умора и как да се справите с тях. Отделено е внимание на храненето, имунната система, движението, съня, токсините, хормоните и мислите ви.

С тази книга ще научите как:

    да откриете правилния за вас режим на хранене и да се пазите от опасните за здравето диети;
    да избягвате токсините у дома и в града, които ще отнемат вашата енергия;

    да се грижите за себе си и да живеете по-дълго, по-спокойно и по-щастливо.
Събраните методи и насоки за справяне с изтощението са резултат от работата на авторите със световни експерти в областта на традиционната, функционалната и холистичната медицина.

Информацията в книгата е обяснена по лесен и достъпен начин, като всеки причинител на умора е разгледан в дълбочина, така че наистина да разберете как влияе на тялото и ума ви. В края на всяка глава са изброени лекове за конкретния проблем, за да можете да го разрешите.
Енергията ви е незаменим ресурс, който не оценявате, докато не го изгубите. Поставете себе си на първо място и се освободете от капана на умората завинаги!

 

Цитати от “Край на умората”:

“Въпросите, които стоят пред вас, са прости: искате ли да живеете в свят на изтощение, в който продължавате да тичате преуморени и стресирани? Искате ли да съществувате във Вселена, в която енергията ви и жизнената ви сила са постоянно изчерпани? Или искате най-сетне да забавите темпото, да възстановите енергията си, да я използвате пълноценно и да живеете хармонично?”

“Тялото ви е силно. То е издръжливо. Колкото повече се грижите за него, като го храните със здравословни и органични храни, като го оставяте да си почива и спи през нощта, като спортувате и трупате чиста мускулна маса, толкова повече то ще се грижи за вас.”

“Не, не всички са изтощени. Не, да се влачите от умора през деня сякаш сте зомби, не означава, че живеете. Не такъв трябва да бъде животът.”

“Да полагате грижи за себе си не е проява на егоизъм. Това е проява на любов и грижа. Когато си почивате и възстановявате енергията си, вие можете да направите повече за хората, които обичате, както и да работите и живеете по-активно.”

“Кетодиетите и останалите нисковъглехидратни диети ограничават количеството на въглехидратите в организма и могат да предизвикат безсъние и изтощение. Освен това днес приемът на мазнини е свързан с приема на много химикали. Когато спазвате кетодиетата и консумирате повече мазнини, вие неволно увеличавате и количеството на химикалите в организма си. Освен с мазнини можете да го претоварите с пестициди, хербициди и остатъци от изгорена пластмаса. Това проправя пътя на рака. А също и на изтощението.”