Данъчно облагане и счетоводно приключване 2019


интернет книжарница "Нова звезда"
Автори: Антон Свраков, Велин Филипов, Николай Ризов, Лорета Цветкова, Ивайло Кондарев, Мария ЦВЕТАНОВА, Христо ДОСЕВ

Издателство:Труд и право

Корична цена:38.40 лв.
Отстъпка:5.76 лв. (15.00 %)
Цена:32.64 лв.
ISBN:1313-1567
Година:2019
Подвързия:Меки корици
Страници:631
Език:Български

Изданието е в комплект:

  • книга-годишник;
  • компакт-диск;
  • потребителско име и парола за достъп до сайта: www.dosp2019.tpudipravo.bg.

Книгата Ви предлага необходимото Ви професионално знание - коментари, разяснения, практически решения, подбрани писма на Министерството на финансите и на Националната агенция за приходите. Представена е данъчната рамка до края на 2019 година, разяснени са нови и важни въпроси по данъчното облагане.

Подробно са разгледани темите на годишното счетоводно приключване, отразени е спецификата на годишния финансов отчет, изготвен по реда на НСС и на МСС. Представени са особеностите при финансовото отчитане на предприятията от строителството, транспорта и селското стопанство.

В самостоятелен раздел са разяснени въпросите, свързани с годишния финансов отчет на бюджетните предприятия и организации.


В компакт-диска, както и на сайта:www.dosp2019.tpudipravo.bgще намерите всички важни нормативни актове на данъчното и на счетоводното законодателство, спогодбите за избягване на двойното данъчно облагане, както и текстовете на НСС и МСС, съотносими към годишното счетоводно приключване на 2019 година.

Знание и сигурност - това получавате с това издание.

Целева аудитория: Счетоводители и данъчни експерти, финансисти и юристи, предприемачи и мениджъри, преподаватели във ВУЗ, както и всички данъкоплатци.